• Gecontroleerde, gecertificeerde shop

GRANDEL Magazine

van Grandel op 03.09.2023

Retinol of Hyaluron? Correct gebruik en combineren

Retinol en Hyaluron zijn actieve ingrediënten die vaak worden gebruikt in huidverzorgingsproducten. Ze hebben verschillende effecten en voordelen voor de huid. De keuze tussen Retinol en Hyaluron als ingrediënten hangt af van de individuele behoeften van de huid. We geven u een overzicht van de belangrijkste eigenschappen van Retinol en Hyaluron en leggen uit hoe ze in combinatie werken.

 

Retinol oder Hayluron? Welke werkstof voor mijn huid? © Adobe Stock (391568303)

1. ANTI-AGING POWERWERKSTOF RETINOL VOOR EEN GLADDE HUID

  • Retinol, ook bekend als vitamine A, is een vetoplosbare vitamine die vaak wordt gebruikt in huidverzorging om lijntjes en rimpels, de tekenen van veroudering, tegen te gaan.
  • Het bevordert de celvernieuwing en helpt de collageenproductie te verhogen, wat resulteert in een stevigere en gladdere huid.
  • Retinol kan tekenen van schade door de zon helpen verminderen, zoals pigmentvlekken, en wordt ook gebruikt om acne te behandelen, omdat het de poriën reinigt en puistjes vermindert.

 

Toepassing en instructies voor het gebruik van huidverzorging met retinol van DR. GRANDEL & PHYRIS

Breng 's ochtends en 's avonds een hoeveelheid product ter grootte van een hazelnoot aan op een gereinigde huid. U kunt ook een retinolserum of -ampul gebruiken en daarna een moisturizer aanbrengen.
Let op: Heb geduld. De resultaten zullen niet onmiddellijk merkbaar zijn, maar pas na een paar weken tot maanden van regelmatig gebruik.

 

2. HYDRATERENDE BOOSTER HYALURON VOOR EEN STEVIGE HUID 

  • Hyaluronzuur, vaak kortweg Hyaluron genoemd, is een natuurlijke, lichaamseigen stof die de huid helpt te hydrateren.
  • Het heeft het vermogen om grote hoeveelheden water te binden, waardoor de huid er voller en gladder uitziet.
  • Cosmetica met hyaluronzuur wordt vaak gebruikt om te hydrateren en droogheid te verminderen.

 

Toepassing en instructies voor het gebruik van huidverzorging met Hyaluron van DR. GRANDEL & PHYRIS

Omdat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid en het bindweefsel is, wordt het goed verdragen als ingrediënt in cosmetica. Breng 's ochtends en/of 's avonds, afhankelijk van de productsamenstelling, een hoeveelheid hyaluronzuur ter grootte van een hazelnoot aan op het gezicht, de hals en het decolleté, nadat u de huid heeft gereinigd.
Let op: Het effect van hyaluronzuur is meestal direct zichtbaar, omdat het vocht in de huid bindt en het voller doet lijken. Voor langdurige voordelen is het echter raadzaam om hyaluronzuurproducten continu te gebruiken.

 

Samengevat:

Retinol bevordert de celvernieuwing, helpt de collageenproductie te verhogen en is dus gericht op het verminderen van lijntjes en rimpels. Retinol is daarom een populair ingrediënt tegen huidveroudering voor een gladdere en stevigere huid.
Hyaluron daarentegen helpt de huid te hydrateren en maakt haar voller en gladder. Hyaluron is daarom bijzonder geschikt voor het bestrijden van een droge huid, het opvullen van rimpels veroorzaakt door droogheid en het verbeteren van de hydratatie van de huid.

 

3. RETINOL EN HYALURON GECOMBINEERD

Het combineren van beide ingrediënten in uw huidverzorgingsroutine kan synergetische voordelen opleveren om te profiteren van de respectieve eigenschappen van beide stoffen.
Het is belangrijk om de ingrediënten te gebruiken in overeenstemming met uw huidtype en behoeften. 

De combinatie van retinol en hyaluronzuur kan helpen om de huidvernieuwing te versnellen en tegelijkertijd de huid te hydrateren, wat resulteert in een frissere, jeugdigere teint. Er zijn huidverzorgingsproducten die zowel retinol als hyaluronzuur bevatten om de voordelen van beide ingrediënten te benutten.
De gezichtsverzorging van DR. GRANDEL High Excellence bevat zeven soorten hyaluronzuur en Retin Royal, een bijzonder actieve vorm van retinol. De crème en het serum zorgen voor indrukwekkende schoonheidsresultaten en zijn de allrounder tegen huidveroudering voor een zichtbaar gladde, stevige en jeugdig ogende huid.

 

NIEUW
High Excellence Dr. Grandel The Cream Hightech anti-aging verzorgingscrème voor het gezicht

DR. GRANDEL

The Cream

Hightech anti-aging verzorgingscrème voor het gezicht

€ 122,00 50 ml
€ 2.440,00 pro 1 l
Beschikbaar
NIEUW
High Excellence Dr. Grandel The Face & Eye Serum Hightech anti-aging gezicht- en oogserum

DR. GRANDEL

The Face & Eye Serum

Hightech anti-aging gezicht- en oogserum

€ 132,00 30 ml
€ 4.400,00 pro 1 l
Beschikbaar
NIEUW
High Excellence Dr. Grandel Excellent Massage Tool Verkoelende massage tool voor de oogcontouren met crème spatel

DR. GRANDEL

Excellent Massage Tool

Verkoelende massage tool voor de oogcontouren met crème spatel

€ 12,20 1 ST
Beschikbaar

Deze artikelen kunnen u ook interesseren

Season

Zomerspecial

Stralend mooi in de zomer met de brochure van GRANDEL. Hier is voor iedereen wat te vinden! Ontdek nieuwe producten, limited editions, handige kennismakingssets en de nieuwste Trend voor uw frisse zomerlook.  Ontvang daarnaast exclusieve prijsvoordelen en shop de mooiste cadeau's voor uw allerliefste. Geniet van een beauty cadeau voor Moederdag en van de favoriete PHYRIS Hyaluron Weken!

» naar de brochure

read more
Klantaccount
Nog geen klantaccount?

Nieuwe klanten kunnen zich hier snel en gemakkelijk direct aanmelden voor een klantaccount.