• Gecontroleerde, gecertificeerde shop

Wat is hyaluron eigenlijk?

DR. GRANDEL over hyaluronzuur, zijn eigenschappen en het gebruik ervan in cosmetica en voedingssupplementen.

Hyaluron – een werkstof die al jaren in de cosmetica wordt gebruikt. Toch heeft het begrip zich in de laatste jaren zeer geëtableerd. Wanneer men het over hyaluron heeft, begint bij de meeste mensen die hun huid goed verzorgen het lampje anti-age te branden.

Waarom hyaluronzuur voor verzorgingsproducten zo interessant is

Wat hyaluronzuur voor de cosmetica zo interessant maakt is de eigenschap, dat het een grote hoeveelheid water aan zich kan binden – tot 6 liter per gram eigen gewicht. Geweldig! Er is alleen één maar: in de loop van de jaren wordt het hyaluron in onze huid beetje bij beetje minder. Het gevolg: de spankracht wordt minder, de huid wordt droger en rimpeltjes veranderen in rimpels. Wie de tekenen van huidveroudering op afstand wil houden, geeft de huid gewoon hyaluron terug. Met hyaluron verzorgingsproducten roept u de natuur een halt toe en zorgt u zo voor een gladde en stevige huid.

Hyaluronzuur uit het lab

Voor de cosmetische producten van DR. GRANDEL en PHYRIS wordt uitsluitend hyaluronzuur gebruikt dat biotechnologisch is geproduceerd. Het heeft dus absoluut geen dierlijk eiwit. Hierdoor kan op ieder moment dezelfde kwaliteit cosmetica worden gegarandeerd en uiteindelijk een optimaal verzorgingsresultaat worden behaald.

In de lijn HYDRO ACTIVE van PHYRIS zorgt bovendien een natuurlijk extract uit de trilzwam (Tremella fuciformis) met een vergelijkbare werking als hyaluronzuur voor een gladde en stevige huid.

Hyaluron crèmes en verzorgingsproducten van DR. GRANDEL en PHYRIS op een rijtje.

Klantaccount
Nog geen klantaccount?

Nieuwe klanten kunnen zich hier snel en gemakkelijk direct aanmelden voor een klantaccount.