• Gecontroleerde, gecertificeerde shop

DR. GRANDEL Merkwereld

Hoe alles begon

Het merk DR. GRANDEL heeft zijn ontstaan aan de chemicus en voedingswetenschapper dr. Felix Grandel te danken, die al op jeugdige leeftijd de weg voor uiterst effectieve en irritatievrije natuurverbonden cosmetica effende. 

Hooggeconcentreerde werkstofcosmetica van de professionals
DR. GRANDEL cosmetica is speciaal voor de professionele servicecosmetica geconcipieerd en wordt alleen daar aangeboden waar competentie en advies op de voorgrond staan: in cosmetica-instituten, apotheken en reformhuizen. Hooggeconcentreerde werkstoffen in innovatieve formuleringen bieden de juiste oplossing voor elk gewenste resultaat. 

Kennis schept perfectie
DR. GRANDEL Cosmetica onderzoekt en ontwikkelt in eigen laboratoria met inzet van de modernste technologieën. Daarmee wordt het grootst mogelijke innovatievermogen, effectiviteit en consequent geleefde nabijheid tot de klant mogelijk gemaakt. 

Geoptimaliseerde natuur 
Daarbij zet DR. GRANDEL Cosmetica altijd al in op de combinatie van uitgelezen werkstoffen uit de natuur en innovatieve high-techprocessen, voor hoogeffectieve producten met optimale irritatievrijheid en voelbare betrouwbaarheid.

Met systeem naar de beste resultaten
DR. GRANDEL Cosmetica gaat met zijn professionele assortiment systematisch op de individuele behoeften van de meest uiteenlopende huidtypes en huidtoestanden in. Zij het vocht, anti-age, regeneratie, bescherming of een speciaal huidprobleem – DR. GRANDEL Cosmetica biedt de perfecte afgestemde verzorging.


Vind ook u de juiste verzorging voor uw behoeften!
>> Naar de shop


Made in Augsburg – wereldwijd onderscheiden
Met ruim 60 jaar ervaring ontwikkelt en produceert DR. GRANDEL op de eigen traditionele locatie in Augsburg en levert van hier uit naar ruim 40 landen op de hele wereld. Ruim 10.000 succesvolle cosmetica-instituten, reformhuizen en apotheken in Europa en de Verenigde Staten alsmede het Nabije en Verre Oosten blazen met DR. GRANDEL het plezier aan mooizijn elke dag nieuw leven in.

Dat vertrouwen wordt weerspiegeld in de talrijke onderscheidingen voor de DR. GRANDEL cosmeticaproducten.

100 % klantentevredenheid is het absolute doel van DR. GRANDEL. De hoogste kwaliteitseisen, de innovatiefste methodes en hooggekwalificeerde medewerkers geven onze klanten elke dag opnieuw de zekerheid dat zij steeds voor het beste hebben gekozen.

Klantaccount
Nog geen klantaccount?

Nieuwe klanten kunnen zich hier snel en gemakkelijk direct aanmelden voor een klantaccount.