• Gecontroleerde, gecertificeerde shop

Waarom een Sleeping Cream?

Wat is het verschil tussen een nachtcrème en een sleeping-cream? En waarom zou een 24-uurs verzorging opeens niet meer genoeg zijn? Wij beantwoorden deze vragen voor u!

Product uitbreiding bij de serie Elements of Nature van DR. GRANDEL

Er komen steeds meer sleeping creams op de markt, zoals recent de nieuwe Hyaluron Sleeping Cream bij de serie ELEMENTS OF NATURE van DR. GRANDEL. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een sleeping cream en een nachtcrème? En is een 24-uurs verzorging niet meer genoeg? Deze vraag kunnen we duidelijk beantwoorden met NEE. Een crème die zowel overdag als ook s’ nachts gebruikt wordt is net zo goed als een dag- en nachtverzorging. Het verschil ligt simpelweg bij de werking.

Het echte verschil tussen een sleeping cream en een nachtcrème is dat een nachtcrème meestal voller is dan een sleeping cream of een 24-uurs verzorging. Een nachtcrème gaat in op de verschillende huidverzorgingsbehoeften. De ene zorgt voor een betere huidspanning, de andere zorgt daarvoor dat de rimpeltjes minder diep zijn. De moderne sleeping cream heeft echter een zeer lichte formulering. De huid wordt tijdens een zogenaamde schoonheidsslaap goed verzorgd. De sleeping creams bevatten geen lipiden. 

Tip: Ook bij een middagslaapje kunt u graag een sleeping cream gebruiken – een snelle beauty-upgrade is gegarandeerd!

Met een dagverzorging en een moderne sleeping cream kunt u beter ingaan op de speciale behoeften van de huid. Heeft uw huid overdag meer vocht nodig? Of wilt u een goed verzorgde huid in de ochtend? Dan kunt u met een dagverzorging en een sleeping cream precies op deze wensen ingaan. Dat betekent niet dat een 24-uurs verzorging dit niet kan. Combineer deze bijvoorbeeld ´s avonds met een werkstofconcentraat of een werkstofampul zoals de Beauty Sleep ampul en behaal hiermee ook goede resultaten.

Wat kan de Hyaluron Sleeping cream van DR. GRANDEL?

De Hyaluron Sleeping cream uit de serie ELEMENTS OF NATURE bevat tarwekiemen.

De glad trekkende Sleeping Cream hydrateert intensief tot in de diepe huidlagen en bevordert de gelijkmatige hyaluron verdeling in de huid. Die Hyaluron Sleeping cream verhoogt de vitaliteit van de huid en bevordert hiermee de regeneratie. De weerstand wordt verhoogd en de huid ziet er s ´morgens uitgerust en stralend uit.

Bovendien staat de serie ELEMENTS OF NATURE voor:

Natuurcosmetica voor de hoogste eisen

Voor een all-around mooie huid door de kracht van de natuur.


Schoonheidsslaap krijgt opeens een hele andere betekenis!

Als u `s avonds moe in bed stapt, begint het fitnessprogramma voor uw huid pas.  Overdag heeft ze namelijk aardig wat te verduren.

Zonnestralen, een droge lucht op het werk en ook de cocktail na werktijd heeft zijn uitwerking op de huid. En dan hebben we het nog niet over stress op werk.

Dat laat pas sporen achter…

Daarna is het belangrijk weer op te krabbelen, zich weer op te laden! Dat gebeurt in uw slaap.

In uw slaap of tijdens een dutje komen er hormonen vrij.

Dit zijn echte opkikkers die de cellen aansporen tot regeneratie.

En hierdoor gaat de celdeling al sneller.

Het perfecte moment om met een sleeping cream het herstelproces van de cellen te optimaliseren. De celdeling geeft nu echt gas.

De fluweelzachte, lichte crèmes zitten vol met waardevolle werkstoffen die meteen aan het werk gaan. Ze hydrateren, vullen op en zorgen ervoor dat de cellen actiever en fitter worden.

Waardevolle oliën en essences verwennen de huid.

Schoonheidsslaap krijgt opeens een hele andere betekenis.

U wordt wakker en u ziet er fris, uitgerust en stralend uit.

Klantaccount
Nog geen klantaccount?

Nieuwe klanten kunnen zich hier snel en gemakkelijk direct aanmelden voor een klantaccount.