• Gecontroleerde, gecertificeerde shop

Augsburg, 24.01.2022

PURI[CODE] de innovatieve oplossing voor de onzuivere huid

DR. GRANDEL presenteert een nieuwe productserie met probleemoplossers

Een gezichtsverzorging voor de onzuivere huid – zonder compromissen. Dat is PURI[CODE], de nieuwe, compacte en effectieve DR. GRANDEL-productserie, die vanaf april 2022 effectief weerstand biedt aan onzuiverheden. Vier producten, één duidelijk doel: de onzuivere huid direct en duurzaam verbeteren. Het resultaat is een zuiverdere, harmonieuze teint. Krachtig. Duurzaam. Effectief.
Alle producten zijn klinisch getest.

Onzuivere huid – oorzaken en oplossingen

Het is niet alleen een kwestie van leeftijd: tot 40% van alle volwassenen vanaf het 25e levensjaar lijden aan een onzuivere huid. Zowel negatieve milieu-invloeden alsook individuele factoren, bijvoorbeeld hormonale schommelin-gen, behoren tot de oorzaken.

Met [PURI]CODE heeft de Augsburgse Beautyness Company een cosmetica-serie ontwikkeld, die onzuiverheden direct en duurzaam bestrijdt. Geselecteerde werkzame stoffen reguleren een overmatige talgproductie en doen bestaande puistjes en onzuiverheden sneller verdwijnen. Het speciaal op het microbioom van onzuivere huid afgestemde werkstofconcept ondersteunt het natuurlijke evenwicht van de huid, werkt onzuiverheden duurzaam tegen en verbetert het huidbeeld zichtbaar. Het resultaat is een zuiverder, harmonieus uiterlijk. Klinisch getest.

Purifying Cream – hydraterende verzorging voor de onzuivere huid

Purifying Cream is dankzij zijn lichte textuur perfect geschikt voor de droge, onzuivere huid en zorgt voor een zacht, gekalmeerd huidgevoel. De 24-uurs verzorgingscrème gaat overmatige talgproductie tegen zonder de huid uit te drogen. Een complex van zwarte peper, manukaolie en magnoliaschors ondersteunt het natuurlijke evenwicht van het microbioom en werkt onzuiverheden duurzaam tegen. Voor een zichtbaar zuiverder, direct gehydrateerd huidbeeld.

Purifying Cream Gel - matterende verzorging voor de onzuivere huid

Voor een vette, onzuivere huid is de lichte textuur van de Purifying Cream Gel ideaal – voor een verfrist, ontspannen huidgevoel. De 24-uurs huidverzorging werkt overmatige talgproductie tegen en overtuigt met een direct mat effect. Ook in deze formule wordt een complex uit zwarte peper, manukaolie en magnoliaschors gebruikt, die het natuurlijke evenwicht van het microbioom ondersteunt en onzuiverheden duurzaam tegenwerkt. Voor een zichtbaar zuiverder, direct gematteerd huidbeeld.

DR. GRANDEL

Purifying Cream Gel

Verzorging voor de vettere huid met onzuiverheden

€ 33,00 50 ml
€ 660,00 pro 1 l
Beschikbaar

Purifying Peel & Mask - reinigend masker voor de onzuivere huid

Perfect match voor de onzuivere huid, Purifying Peel & Mask. De lichte crème-geltextuur zorgt voor een zuiver, zacht huidgevoel. Dankzij de 2-in-1-werking peelt de intelligente formule zachtjes met moderne polyhydroxyzuren (PHA), een milde variant van fruitzuren. Overtollige huidschilfertjes worden verwijderd. Tegelijkertijd wordt de huid intensief gehydrateerd. Bij regelmatig gebruik worden onzuiverheden tegengewerkt. Voor een zichtbaar zuiverder, verfijnd huidbeeld.

ACTIE
Puricode Dr. Grandel Purifying Peel & Mask Zuiverend gezichtsmasker

DR. GRANDEL

Purifying Peel & Mask

Zuiverend gezichtsmasker

€ 29,00 75 ml
€ 386,67 pro 1 l
Beschikbaar

Purifying Spot Expert - reinigende Spot Treatment voor de onzuivere huid

Effectieve hulp bij puistjes en licht ontstoken huidzones: Purifying Spot Expert! De SOS-formule met Succinic Accid, Ginger Root Extract en Witch Hazel Extract doet onzuiverheden sneller verdwijnen en camoufleert rode vlekjes optisch met speciale groenpigmenten. Voor een zichtbaar zuiverder, harmonieus huidbeeld.

DR. GRANDEL

Purifying Spot Expert

Directe hulp bij puistjes

€ 22,00 20 ml
€ 1.100,00 pro 1 l
Beschikbaar

DR. GRANDEL PURI[CODE] is binnenkort verkrijgbaar via www.cosmetic-gallery.nl

Klantaccount
Nog geen klantaccount?

Nieuwe klanten kunnen zich hier snel en gemakkelijk direct aanmelden voor een klantaccount.