Limited Edition: Hyaluron Refill Cream 75 ml

  • Gecontroleerde, gecertificeerde shop

Augsburg, 01.03.2022

Nieuw in de PHYRIS FoREST-lijn

Oog- en nachtverzorging met de kracht van het bos

Binnenkort lanceert PHYRIS twee nieuwe huidverzorgingsproducten in de FoREST-lijn: een Eye Gel en een Night Cream. Een boswandeling voor de huid. Bescherming, herstel en een frisse uitstraling staan centraal in de unisex-lijn van PHYRIS. Ook de hoofdbestanddelen van de twee nieuwkomers vertrouwen op de kracht van het bos: Moss Extract en Chaga Mushroom Extract. FoREST biedt onthaasting als schoonheidsritueel, beschermt tegen stressveroorzakende invloeden van buitenaf en ontspant de huid.
Rest. Refresh. Glow.

FoREST EYE GEL

Verkoelende, ontspannende ooggel - in de praktische kogeltube

De FoREST EYE GEL heeft een verkoelend effect en zorgt voor een ontspannen huid rond de ogen. De gelachtige oogverzorging bevat waardevolle bestanddelen uit het bos: een Chaga Mushroom Extract en Moss Extract beschermen de huid en zorgen voor een gelijkmatige uitstraling. De Eye Gel, verrijkt met Birch Leaf Cell Water, biedt extra bescherming tegen vrije radicalen en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Voor een frisse, ontspannen en jeugdige huid rond de ogen. Rest. Refresh. Glow.

FoREST NIGHT CREAM

Vitaliserende, voedende nachtverzorging

De FoREST NIGHT CREAM werkt herstellend en laat de huid ontspannen aanvoelen. De voedende formulering bevat waardevolle bestanddelen uit het bos: een Moss Extract versterkt de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid tegen stressveroorzakende invloeden van buitenaf. Bovendien verbetert een Chaga Mushroom Extract de gelijkmatigheid van de teint en zorgt gedurende de nacht voor een ontspannen, frisse en natuurlijke uitstraling. Rest. Refresh. Glow.

Nog meer FoREST huidverzorging:

De nieuwe PHYRIS FoREST producten zijn binnenkort verkrijgbaar via www.grandel.nl

Klantaccount
Nog geen klantaccount?

Nieuwe klanten kunnen zich hier snel en gemakkelijk direct aanmelden voor een klantaccount.