• Gecontroleerde, gecertificeerde shop

ARABESQUE Merkwereld

Professionele standaards, gemakkelijke keuze en veilig gebruik van de juiste kleuren – dat is ARABESQUE! De "Colors of Beautyness" van ARABESQUE zijn altijd actueel. Het intelligente kleurensysteem is overtuigend door zijn overzichtelijkheid en staat voor lichtheid die fascineert.

Happy Birthday ARABESQUE! 
Al sinds 25 jaar maakt ARABESQUE het leven van veel vrouwen kleuriger en mooier en is voor zijn prestaties meermalen met de "Beauty Award" en de "Readers Choice Award" onderscheiden.

Het unieke kleurenconcept maakt de keuze van de juiste kleuren heel gemakkelijk en is overtuigend door "lichtheid die fascineert".

Op het type afgestemde kleurencosmetica - warme en koele kleuren

Onze ARABESQUE make-up producten zijn in warme en koele kleuren onderverdeeld. Deze onderverdeling moet u helpen uw natuurlijke kleurenharmonie te ontdekken en met de juiste keuze van kleuren te accentueren. Daardoor gaat uw totale verschijning er harmonischer, frisser en jonger uitzien.


Welk kleurentype ben ik?
Lente-, zomer-, herfst- of wintertype – dat is waar het hier om gaat.De indeling in vier kleurtypes en hun benoeming naar de jaargetijden is niet toevallig.

Met het grootste gemak de juiste kleuren vinden
Heeft u hulp nodig bij het bepalen van uw kleurentype? Dan is het Color Finder Concept precies goed. Het opent voor u de mogelijkheid bij uw schoonheidsspecialiste de kleuren van de actuele mode en de nieuwe make-upkleuren in verschillende combinaties te testen.

Uw schoonheidsspecialiste heeft per look twee kleurige sjaals ter beschikking, die een koele en een warme tint van de actuele look oppakken. Leg de sjaals om uw hals en besluit met welke kleur u zich beter voelt. Als u de voor u prettigste kleur heeft gevonden, dan wijst die u de weg naar passende make-upproducten.

Het hele jaar door helemaal trendy herfst / winter 2016: Sweet Temptation 

Tweemaal per jaar presenteert ARABESQUE de nieuwste modekleuren in de vorm van de voorjaars-/zomer- en van de herfst-/winterlooks. Bovendien heeft ARABESQUE het hele jaar door spannende productinnovaties te bieden.

Gewoon smart
Met de beauty boxen van ARABESQUE stelt u uw assortiment lievelingskleuren individueel samen – en denkt tegelijkertijd aan het milieu. Met het magneetsysteem voor oogschaduw, blusher, camouflage en wenkbrauwpoeder kunt u snel variëren en verbruikte kleuren ecologisch zinvol en geldbesparend gewoon vervangen.

Simply the best
ARABESQUE is meermalen onderscheiden. Onderscheidingen zoals de "Beauty Award" en de "Readers Choice Award" getuigen van professionele competentie en tevredenheid bij de klanten.


ARABESQUE Make-up Collection - Lichtheid die fascineert. 
>> naar de Shop


Teint, ogen, lippen, nagels - ARABESQUE biedt een steeds topactueel en veelomvattend productassortiment met harmonisch op elkaar afgestemde kleurenfamilies. Bovendien heeft ARABESQUE het hele jaar door spannende productinnovaties te bieden.

Klantaccount
Nog geen klantaccount?

Nieuwe klanten kunnen zich hier snel en gemakkelijk direct aanmelden voor een klantaccount.