Limited Edition: Hyaluron Refill Cream 75 ml

  • Gecontroleerde, gecertificeerde shop

PHYRIS Merkwereld

PHYRIS biedt professionele cosmetica met oog voor kwalitatieve details en hoge esthetische normen. Het unieke 3-fasen-concept verschaft onmiddellijk en permanent voel- en zichtbare resultaten. Voor iedereen die ervan geniet om individuele schoonheid te ervaren. Uniciteit die inspireert.

Fase 1: REINIGEN
Voor een optimaal gereinigde, bevrijde en op de volgende fase voorbereide huid – naargelang het gewenste huidgevoel.

Fase 2: ACTIVEREN
SOMI – de unieke kernwaarde van PHYRIS. Activeert de huideigen functies en maakt de aansluitende verzorging nog effectiever.

Fase 3: VERZORGEN
Individuele verzorgingslijnen, die voor elke leeftijd, elke huidtoestand en elk huidtype de perfect afgestemde verzorging bieden.

 

Alleen bij PHYRIS
De verzorging kost slechts een kleine moeite in gebruik, maar leidt tot een groot resultaat. Het gebruik van een SOMI na de reiniging activeert de huideigen functies en maakt de volgende verzorging nog effectiever - en dat geheel volgens de behoeften van de huid.

Exclusief bij schoonheidsinstituten en SPA's
Het PHYRIS Skin Care Concept is exclusief verkrijgbaar bij schoonheidsinstituten en Beauty SPA's, in 50 verschillende landen!


Duik in de unieke wereld van PHYRIS en laat u inspireren!

PHYRIS heeft al meerdere internationale prijzen gewonnen. Onlangs veroverde het twee eerste plaatsen bij de Reader's Choice Award van het vaktijdschrift Beauty Forum. Ontdek de uniciteit die inspireert. 


>> naar de Shop

Klantaccount
Nog geen klantaccount?

Nieuwe klanten kunnen zich hier snel en gemakkelijk direct aanmelden voor een klantaccount.